Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Ψυγείο Samsung RT32K5030WW A+ 171x60x67cm λευκό

Κωδικός: RT32K5030WW
Ψυγείο Samsung RT32K5030WW 
με Twin Cooling Plus™

Φρεσκάδα σε όλο το ψυγείο με την απαραίτητη υγρασία Μόνο η τεχνολογία Twin Cooling Plus™ μπορεί να δημιουργήσει το κατάλληλο περιβάλλον διατηρώντας έως και 70% των ιδανικών επιπέδων υγρασίας των τροφίμων, σε σύγκριση με ένα συμβατικό ψυγείο. Έτσι, τα συστατικά παραμένουν φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χωρίς να μαραθούν.
Νόστιμα κατεψυγμένα τρόφιμα χωρίς οσμές Το σύστημα Twin Cooling Plus™ ψύχει χωριστά την συντήρηση και την κατάψυξη, αποτρέποντας την ανάμιξη ανεπιθύμητων οσμών από το ψυγείο προς τον καταψύκτη. Έτσι, τα κατεψυγμένα τρόφιμα διατηρούν την αρχική τους γεύση.
5 λειτουργίες μετατροπής ανάλογα με τις ανάγκες σας Παρέχει την απόλυτη ευελιξία αποθήκευσης. Μετατρέψτε εύκολα τον καταψύκτη σας σε ψυγείο, για να διατηρήσετε όσα φρέσκα τρόφιμα χρειάζεστε, ανάλογα με τις εποχές ή σε ειδικές περιστάσεις. Ή επιλέξτε την κατάσταση απενεργοποίησης* για να εξοικονομήσετε ενέργεια, ανάλογα με τις ανάγκες.
Παραγωγή πάγου και ψύξη αναψυκτικών Παρέχει ταχύτατα ψυχρό αέρα για γρήγορη κατάψυξη ή ψύξη. Με το πάτημα ενός κουμπιού, ενεργοποιείται η λειτουργία Power Cool ψύχοντας γρήγορα τρόφιμα ή ποτά, ενώ η λειτουργία Power Freeze είναι ιδανική για την κατάψυξη ή τη διατήρηση κατεψυγμένων τροφίμων και την παραγωγή πάγου.
Δουλεύει αθόρυβα καταναλώνοντας λιγότερη ενέργεια Χάρη στην τεχνολογία Digital Inverter, οι στροφές του συμπιεστή ρυθμίζονται αυτόματα, ανάλογα με τις απαιτήσεις ψύξης σε 7 επίπεδα. Χρησιμοποιεί λιγότερη ενέργεια, ελαχιστοποιεί το θόρυβο και μειώνει τη φθορά, επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
Πλήρη ορατότητα του εσωτερικού Ο φωτισμός LED υψηλής απόδοσης είναι ενεργειακά πιο αποδοτικός, σε σύγκριση με το συμβατικό φωτισμό. Τοποθετημένος επάνω και πλευρικά, φωτίζει ιδανικά και ομοιόμορφα κάθε γωνία του ψυγείου, εξασφαλίζοντας καλύτερη ορατότητα.

 
Κατασκευαστής: SAMSUNG
Διαθεσιμότητα: available
€442,74
Ship to
*
*
Τρόπος αποστολής
Όνομα
Estimated Delivery
Τιμή
No shipping options
Διαστάσεις 
Απόδοση 
Συνολική καθαρή χωρητικότητα (λίτρα)
321 ℓ
Καθαρή χωρητικότητα καταψύκτη (λίτρα)
72 ℓ
Καθαρή χωρητικότητα ψυγειοκαταψύκτη (λίτρα)
249 ℓ
Συνολική μικτή χωρητικότητα (λίτρα)
330 ℓ
Μικτή χωρητικότητα καταψύκτη (λίτρα)
79 ℓ
Μικτή χωρητικότητα ψυγειοκαταψύκτη (λίτρα)
251 ℓ
Διαστάσεις/Βάρος 
Καθαρό πλάτος (χιλιοστά)
600 mm
Καθαρό ύψος με τον μεντεσέ (χιλιοστά)
1715 mm
Καθαρό βάθος με τη χειρολαβή της πόρτας (χιλιοστά)
672 mm
Καθαρό βάθος χωρίς τη χειρολαβή της πόρτας (χιλιοστά)
672 mm
Καθαρό βάθος χωρίς την πόρτα (χιλιοστά)
605 mm
Πλάτος συσκευασίας (χιλιοστά)
631 mm
Ύψος συσκευασίας (χιλιοστά)
1780 mm
Βάθος συσκευασίας (χιλιοστά)
699 mm
Καθαρό βάρος (κιλά)
57 kg
Βάρος συσκευασίας (κιλά)
62 kg